4 Nisan 2012 Çarşamba

YGS ŞAKA GİBİYDİ LYS GERÇEK OLSUN

                                                                                                                                                                     








Öğrenim hayatı boyunca hayalindeki mesleğe hayalindeki üniversiteye ulaşmak için çalışır öğrenciler.. Kimi istediği yerdedir; fakat çoğu amacına ulaşamamıştır.Amaca ulaşma konusunda her ne kadar sistemdeki eksik ya da zayıf yönler etkili olsa da asıl neden başaramama korkusu ve SINAV KAYGISI' dır.
Sınav kaygısı en başta çevredekilerin beklentilerini karşılayamamak korkusundan doğar. 'Ben bu sınavı kazanamazsam çevremdekiler ne düşünür?' Çevrenizdekiler sizi siz olduğunuz için seviyor; bulunduğunuz mevki ya da konumdan dolayı değil. İnsanın hayatı 3 saatlik bir sınava sığacak kadar basit değil; unutmayın. Hayat sizden daha değerli değil; fakat güzel bir yaşam sürmek için de bu yarış maratonunda hepimiz bir şekilde bulunmaktayız. İşte bu yüzden sakinliğinizi koruyup bilgileriniz ve şartlarınızın el verdiği ölçüde elinizden geleni yapmanız dileğiyle.. YGS'yi şaka gibi geçiren tüm üniversite adaylarının LYS'de gerçeklerle görüşmesi dileğiyle.. Hepinize şimdiden başarılar :)

















4 yorum:

  1. Sınav stresini bizlerde bu aşamaya gelirken yaşadık. Ama anladım ki sakin olmak başarıyı getiren unsurlardan biriymiş.

    YanıtlaSil
  2. güzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. iyi bir terapi oldu yaa :) lysde uygularım artık :)

    YanıtlaSil
  4. hatta farkına varmalıyız ki Biz yoksak o Sınav da yok ama...
    güzel paylaşımlar beğendim.

    YanıtlaSil